top of page

Testimonials

Evert: "Never too old to change a lifestyle"
Iedereen kent wel de goede voornemens bij de start van een nieuw jaar.  En iedereen weet dat deze nooit lang blijven duren.  Bij mij was dit jaren het geval...  'Een sportiever bestaan'  Een mooi voornemen maar na enkele weken viel dit al vlug onder de categorie 'te lastig'. Zo'n 3 jaar geleden kwam ik in contact met Matthias.  Na een conditietest werd een loopschema op maat uitgewerkt en werden eerder 'onmogelijke' doelen realiseerbaar!
 
In enkele maanden tijd werd ik klaargestoomd voor de marathon in Parijs.  Ondertussen volgden Rotterdam en een 'corona-marathon in eigen streek'. Niet alleen de aangepaste loopschema's maar de 'mentale coaching' is hier meer dan aanwezig!  'De peptalk', 'de sturing', 'het begrip' en de constante interesse in je prestaties zorgen voor een blijvende motivatie!
Dankzij de personal coaching werd het lopen een deugd zowel op lichamelijk als psychisch vlak!

'Don't hesitate but believe in yourself' door Matthias kunnen ontdekken!
8e8e49de-d5f7-4fc1-8b6e-18d44090bd16.JPG
5bf3e8f0-927a-4da9-8a09-4047a334f0ad.JPG
Buiten sporten met mijn vaste sportbuddy en eens eens anders trainen dan mijn loopspieren
Groepslessen zijn nooit zo mijn ding geweest. Een aantal reeksen geprobeerd in het verleden, maar vaak na het einde van de reeks al gestopt. Het feit dat die vaak in een muffe sportzaal doorgaan is de voornaamste reden hiervoor. Geef mij maar lopen of sporten in de buitenlucht! Maar toen kwam mijn vaste sportbuddy met het voorstel om eens Hi5 bootcamp te proberen. Wat werken aan andere spieren dan ‘loopspieren’ leek ons ideaal én het sporten gebeurt het grootste deel van het jaar buiten. Dubbel win dus! We waren al snel ‘verkocht’ na een paar lessen. De leuke sfeer, professionele opvolging en variatie in oefeningen zorgt dat ik telkens uitkijk naar de volgende les. Heb je last van je knie of rug? Dan helpt Matthias de oefeningen aanpassen zodat je zonder risico kan sporten. En door het feit dat je met een beurtenkaart werkt, valt dit prima te matchen met eventuele andere activiteiten die er af en toe eens tussen komen. Dan verlies je dus geen beurten, al is de goesting om te komen vaak groot genoeg om je planning daaraan aan te passen 😉.
De combinatie van bootcamp en wat lopen tijdens de week is ideaal voor mij. En dat het in deze speciale tijden volledig aangepast is aan de corona-normen, zorgt ervoor dat we verantwoord kunnen afzien met een gerust hart. Chapeau voor Matthias om de lessen zelfs in deze uitdagende tijden online en nu aangepast te blijven voortzetten. Ze betekenden voor veel deelnemers een momentje ‘normaal’ terwijl alles rondom ons allesbehalve normaal was! Dankzij de bootcamp sessies zijn we klaar voor de zomer, ook al wordt die wellicht minder exotisch dan we graag zouden willen. In form gaan we zeker zijn en het is met de smile op ons gezicht dat we daaraan werken! 
High five voor deze lessen
Els & Pam, bootcampbuddies
image00012.jpeg
Gaelle: Ook tijdens Corona-periode hield Matthias ons fit en gezond via Zoom-workoutsessies 
Olivier: Doelen al meermaals bijgesteld, nu durf ik zelfs al eens dromen van een marathon
Ons motto is een gezonde geest in een gezond lichaam. Na hard gewerkt te hebben is een fijne ontspanning altijd leuk. Die vonden wij bij Hi5 Coaching. Het maakt ons nog scherper en fitter.

De bootcamps zijn  leuke afwisselende oefeningen. Ook na 3 jaar krijgen we nog steeds nieuwe oefeningen.  Met zorg voor een goede core stabiliteit en blessurevrij trainen.

Door de steeds verbeterende conditie konden we nieuwe doelen stellen. Zo heeft Mathias Olivier begeleid bij het lopen van de 10 km van Knokke. Dit gebeurde met een lactaattest. Want meten is weten. Het jaar daarop volgde reeds de halve marathon van Brugge. Nu kan ik zelf al eens dromen of nadenken over het al dan niet lopen van een Marathon. Iets wat ik me 3 jaar geleden niet kon inbeelden.

Bij Hi5 Coaching vindt iedereen zijn weg, van startende sporter tot de meer getrainde sporter. Zelf tijdens corona hield Mathias ons gezond vanuit zijn kot. Hier is zijn inventiviteit, goedheid en passie voor sport opnieuw naar boven gekomen via de zoom sessies. Nothing feels better than a finished workout

Gaelle en Olivier, trouwe deelnemers van de workouts en loopbegeleiding

image00004.jpeg
looptraining drills bram olivier.jpg
Meten is weten: uitgebreide conditietest en duidelijk verslag
 
“Ik loop nu ongeveer een 3-tal jaar. Ik begon met Start 2 run 5 km en daarna rustig  opgebouwd naar 8 km. Vorig jaar wou ik toch eens een grotere uitdaging en ik schreef me in voor de 10 Miles in Antwerpen. Ik besloot om me te laten begeleiden door een sportcoach om een betere prestatie neer te zetten. Mathias heeft me daarbij uitstekend begeleid. We hadden een 3-tal maanden om naar de 10 Miles toe te werken. Begin januari nam Mathias een lactaattest af. Kort erna kreeg ik al een uitgebreid verslag doorgemaild + het trainingsschema voor de eerste maand. Het verslag was heel gedetailleerd, maar duidelijk uitgelegd voor een leek als mezelf. De trainingen kreeg ik online door. Die waren heel gevarieerd: long slow distance, interval...  Mijn sporthorloge was gekoppeld aan de website en zo kon Matthias mijn loopgegevens zien na elke training (hartslag, snelheid ,cadans...)  Na elke training kreeg ik online feedback en werd ik verder aangemoedigd. Door de variatie in de trainingen en de professionele begeleiding heb ik de 10 Miles vlot kunnen uitlopen en met een goede tijd kunnen finishen!.”“

​Josfien, finisher 10 miles Antwerp 2019

josfien antwerp 10 miles.jpg
Blessurevrij genieten en nu verslaafd aan het lopen
“Een kleine 3-tal jaar geleden besliste ik om recreatief te lopen, maar na 2 maand kreeg ik al last van een typische 'lopersknie'. Ik bouwde mijn trainingsvolume veel te snel op. Er waren toen 2 opties: stoppen of toch rustig proberen de draad op te pikken met de hulp van een professional. Door de stretchings, core-stability, betere looptechniek en vele tips & tricks liep ik de laatste 2 jaar de 20k van Brussel, de 10 miles, enkele halve marathons en als voorlopig hoogtepunt een marathon. Dit alles zonder blessures en veel genot dankzij de professionele persoonlijke laagdrempelige benadering van Matthias. Door z'n passie voor sport en gezondheid word je meegezogen in z'n enthousiasme en voor je het weet ben je 'verslaafd' aan het lopen....”“

​Thomas Roels, recreatieve loper, sportief hoogtepunt marathon Valencia 3u36 en binnenkort onder de 3u30

e3563868-ee25-418f-b1c2-25bb7bc2993e.JPG
IMG_9802.PNG
“Matthias is een enthousiasmerende coach die elk traject met heel veel expertise benadert en tot in de puntjes afwerkt.

Voor ons bij Springbok een absolute zegen om met deze energieke topcoach te mogen samenwerken. Op en top professionalisme. “

​Brecht Buysschaert, zaakvoerder Springbok Coaching

IMG-20191025-WA0021.jpg
Proactiviteit, persoonlijke touch & variatie troef in elke training
“Ondertussen volg ik bijna 2 jaar de bootcamps. Wat me steeds weer verbaast is de variatie. Zowel op vlak van oefeningen als op vlak van gebruikte spieren. Van sommige wist ik het bestaan zelfs niet, tot de dag na de bootcamp. Maar door de persoonlijke touch, ga je er nooit over en heb je nooit overbelasting. Matthias geeft ook voldoende uitleg en zal je proactief waarschuwen wanneer je niet voluit mag gaan door, in mijn geval, een probleem aan de pols.

. “

Steven Perquy, trouwe bootcamper

perquy steven bootcamp.jpg
Het eindigt niet bij de training op zich !
“Dankzij goed voorbereidend werk is Matthias 100% gefocust op jou tijdens de volledige sessie. Je krijgt ook steeds voldoende “huiswerk” mee zodat je gericht kan blijven werken en je er meer kan uithalen. Matthias houdt rekening met je lichaam en je niveau om haalbare maar uitdagende oefeningen voor te schotelen."

Celine, klant Personal coaching

rawpixel-771284-unsplash.jpg
Gepassioneerde coach & fijne groepssfeer in de workouts
Ik loop recreatief wedstrijden van 10 tot 15 km. Na enkele loopblessures en een acute lumbago besloot ik aan spierversterking te werken. De deelnames aan de bootcamps zijn voor mij een perfecte stimulans. Matthias creëert een fijne groepssfeer en zorgt voor de nodige motivatie en variatie in de oefeningen. En er mag al eens gelachen worden ;-). 

 

Door de looptest train ik bovendien gerichter in mijn hartslagzones. De test is een geweldig cadeau voor jezelf! Het is de prijs van een paar loopschoenen, en elke cent waard. Ook dit helpt enorm om blessures te voorkomen.

In de looptrainingen leerde ik bovendien twee belangrijke lessen: kleinere snellere passen en trager lopen. Ook mijn loophouding werd geanalyseerd. Matthias werkt professioneel en vanuit eigen passie en ervaring. Een gouden combinatie! 

Els Pieraerts, enthousiaste bootcamper en believer van de loopbegeleiding

leen hi5 coaching running.JPG
els pieraert lopen basic run 20189.jpg
Naast de sportieve coaching evenzeer de mentale coaching
 
Ik loop reeds een tiental jaar recreatief. Mijn sportieve droom was een marathon lopen. Mathias heeft me begeleid en vooral ook mentaal gecoacht. Ik heb in december de marathon van Valencia zonder problemen kunnen uitlopen.

Tijdens mijn voorbereidingen heb ik 4 maal meer dan 20 km gelopen waarvan een training van 27km. Ik was zeer gespannen bij de start maar dankzij mijn coach is dit vlekkeloos verlopen. Mijn vrouw wil dit jaar ook één marathon lopen en zal zeker ten rade gaan bij deze topcoach'.

​Didrik, finisher marathon Valencia 2019

IMG_5934.jpg
marathon valencia we did it.JPG
christmas run  brugge 2018 thomas en did
Gevarieerde trainingsschema's
 
“Ik liep mijn eerste marathon en dat zou niet gelukt zijn zonder Matthias.  Kort samengevat: grondige screening en testen, aandacht voor realistische doelstellingen en vooral een heel goede opvolging.  Ik hoefde eigenlijk nergens aan te denken en enkel het gevarieerde trainingsschema uit te voeren.  De continue feedback en motivatie tussendoor, doen me besluiten dat ik bij deze topcoach zonder meer aan het juiste adres was.”“

​Stijn Timmerman, recreatieve loper, eerste corona marathon 3u41

stijn 42.2 k marathon.JPG
IMG_8692.jpg

Klanten - Referenties - Hi5 Coaching

Teams - teamtesting-screening

Springbok Referenties - Corporate Health Coaching

bottom of page