top of page

CONDITIE

TEST

lopen/fiets

lactaatmeting

 

Conditietest & begeleiding ifv je doel
 

Voor een ervaren loper kies ik het liefst voor een test op de piste. Bij een beginnende loper is er ook de mogelijkheid om te testen op een loopband (locatie te bekijken ifv klant). Een veldtest (piste) is iets relevanter om conclusies te kunnen trekken ifv het concrete doel (tempo's, hartslagen). De fietstest gebeurt op je eigen racefiets op de wahoo kickr trainer.

Het huidig conditieniveau wordt bepaald via lactaatmeting (melkzuur). Op basis van de test weet je perfect waar je aerobe (vet) en anaerobe (omslagpunt of overslagpols) drempel ligt. Zo worden je juiste trainings- en hartslagzones bepaald. Nadien krijg je een persoonlijk op maat gemaakt trainingsrapport / advies / richtlijnen mee. Tussentijds kan je ook kiezen om opgevolgd te worden met een op maat gemaakt trainingsschema.

  • bepaling van de aerobe en anaerobe drempels via lactaattest

  • bepaling juiste trainingszones (hartslagzones)

  • op maat gemaakt trainingsrapport met persoonlijk advies ifv doelstelling

Prijs: 

  • individuele looptest:  115 € ebtw (test + trainingsrapport / advies + opvolging) fietstest: 135 € excl btw

  • kleine groepen: looptesten vanaf 2 personen >  105 € / pp, met 3 op aanvraag

Extra: Online coaching & trainingsschema op basis van je huidige niveau/conditie en hartslagzones (zie test) - 150 € ebtw / 12 weken (online coachingsplatform) Gepersonaliseerde trainingsschema in functie van je volgende doelstelling. Je wordt continu bijgestuurd en krijgt feedback op (elke) training.

IMG_5934.jpg

MARATHON

PAKKET

full loop-

begeleiding

 

75€ / mnd

 

Marathon Pakket (half of 42.2 k) - tot € 40 KORTING

 

Laat je conditietesten. Krijg zo meer inzicht in je huidige conditie. Nadien krijg je gedurende 3 maanden een volledig gepersonaliseerd online trainingsprogramma (met continue bijsturing en feedback). Een eventuele hertest is optioneel. Aangeraden om je trainingsevolutie in kaart te brengen, start tempo van marathon te bepalen, enz...

 

Laat je nu professioneel begeleiden voor je halve of volledige marathon in het najaar !

  • normale prijs: 115 € test 1 + 150 € voor 3 maanden begeleiding = 265 € - 88€ / maand

  • in pakketvorm: 225 € - 40 € korting (indien hertest nog eens 25 € korting op test €90 ipv €115), nu 75€ excl btw / maand ipv 88 € / maand

bottom of page